0

Först ut är…

Vi tänkte presentera och skriva lite om våra olika varumärken som vi är återförsäljare av, så ni får lära känna dem bättre. Först ut är danska Dulong Fine Jewelry. Ett smyckemärke som börjar bli mer och mer populärt i Sverige, och vi förstår varför.

Dulong Fine Jewelry har sedan 2005 designat och skapat smycken för den stilsäkra och medvetna kvinnan som värdesätter kvalitet och vacker design. Det startade med den erkända stylisten Anja Camilla Alajdi och guldsmeden Marianne Dulong, som delade passionen för tidlösa smycken och en önskan att skapa smycken för den moderna och självständiga kvinnan. Resultatet blev Dulong Fine Jewelry, ett smyckehus som karaktäriseras av klassiska smycken, men med en rå och glamorös touch. De kompromissar inte med kvaliteten och all design samt tillverkning sker i Danmark.  

Kharisma örhängen

När man tittar och provar smycken från Dulong Fine Jewelry slås man av dess hantverk och genomtänkta design. Alla smycken kan kombineras över kollektionerna, så man låser sig aldrig fast vid en smyckefamilj. Många smycken har Dulongs signaturyta, en matt yta med handgjorda rispor som gör de unika. Denna yta kombineras med blanka partier som ger en fin kontrast och framhäver pärlan eller ädelstenen. Det är härligt att se att alla smycken inte behöver vara genomgående blanka, utan att det går att leka med kontraster utan att tumma på kvalitet och exklusivitet. Dulong Fine Jewelry bevisar att genomtänkt form i kombination med vackra färger skapar en harmoni och en lyxig känsla.

Det finns något för alla då Dulongs smycken kommer i 18 k röd-, rosé- och vitguld, de tillverkar även många av kollektionerna i silver och oxiderat silver (gråsvart yta som ger en rå känsla). Sötvattens- och Tahitipärlor, ädelstenar så som diamanter och den nu mycket populära stenen guavakvarts, som med sig djupa rosa färg tar dig till sommaren och fruktiga drinkar, pryder Dulongs smycken. Deras signatursmycke är nog ändå Kharisma-örhängena. En snillrik design gör att örhängena alltid hänger rätt och sitter fint mot örat. Häng på något eller varför inte några av Dulongs alla hängen på Kharisma-örhängena för att skapa din personliga look. Lekfullheten bland deras kollektioner gör det alltid roligt att uppdatera och komplettera sin smyckesgarderob efter säsong.

Klicka här för att se vårt sortiment från Dulong Fine Jewelry och låt dig inspireras.

Kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas