0

Armbanden från Les Georgettes är väldigt vackra, mångsidiga och dessutom väldigt prisvärda. Så självklart är vi mycket stolta och glada att vi har dessa franskdesignade armband i butiken. Inte på webbshopen än, men det kommer! Les Georgettes armband är designade av en mycket anrik fransk smyckestillverkare - ALTESSE, som bland annat tillverkar smycken åt Chanel och Dior! 

Varför är då dessa armband så fantastiska? Jo, först är det själva armbanden som finns i fyra bredder med flera olika underbara mönster och välj därtill mellan rhodium-, 18 k roséguld- eller 18 k guldpläterad mässing, med eller utan gnistrande cubic zirkona. Puh, mycket information, men det kommer lite mer. Sedan väljer du ett matchande läder- eller vinylband som du lätt fäster på insidan av armbandet. Vips, så har du ett riktigt festligt armband och det bästa av allt, vänder du på bandet så har det en annan färg på det. Supersmart och användbart! Sedan är det bara att köpa nya band som kompletterar ditt humör, säsong och kläder. Armbanden är ”one zize”, men de går att böja till så de passar. Det smalaste armbandet är dock lite mindre och passar dig med nätta handleder eller lite äldre barn. 

Les Georgettes armband

Les Georgettes armband har blivit mycket populära. De är en lätt present att ge bort, variationsmöjligheterna är många och de är prisvärda. Ett armband (14 mm brett) med ett vinylband kostar 690 kr och med ett läderband kostar det 790 kr. Dessutom får du med en vacker presentförpackning. 

Välkommen in till oss och spana in Les Georgettes underbara värld! På vår Instagram kan du se lite fler bilder på armbanden om du scrollar ner lite i flödet. 

Kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas