0

Sjung om studentens lyckliga dar!

Våren är här och snart gör sommaren sitt intågande, något som många längtar efter. Sol, bad och ljumma kvällar väntar. De som längtar kanske allra mest är studenterna. Flera års slit ska äntligen belönas med ett ordentligt uppvaktande och sedan ett fritt val att styra sin egen framtid. Lite läskigt men ändå spännande.

Efter så många år i skolbänken förtjänar man pompa och ståt. Det är en underbar dag att se och uppleva, både som student och anhörig. Vare sig det är en kortege genom stan på lastbilsflak med dunkande musik, till en glassig färd med sportbil eller vandrande studenttåg, så är det en dag man sent glömmer.

Och visst är de härligt att ge bort en gåva i samband med studentmottagningen, något som kan bli ett minne för livet och skolgången som lett studenten nu in i vuxenlivet. Klassiska presenter som manschettknappar slår aldrig fel. Det som kan göra det ännu mer speciellt är om manschettknapparna graveras med studentens initialer. Silver eller guld är en smaksak, tänk mer på vad mottagaren skulle tycka bäst om. Även om de kanske inte används dagligdags inom de närmaste åren, så är det något som ska ingå i en accessoargarderob. Manschettknappar är väl den accessoaren som man inte direkt köper till sig själv, utan är oftast som ges bort som en fin gåva vid speciella tillfällen som student, bröllop och födelsedagar.

Vet du om att studenten är en person som inte använder smycken, så kan inredningsdetaljer vara en bra present att ge bort. Ljusstakar brukar alltid vara populärt och är dessutom ett säkert kort. Äkta silver, stål eller mässing, det finns så mycket att välja bland och olika prisklasser. Har man inte tänkt ge bort för en större summa, så är ljusstakar i stål från Georg Jensen Living och Skultunas i mässing ett fint alternativ.

Armband och halsband är smycken som passar alla och du behöver inte fundera på om personen har hål i öronen eller ej. Att köpa matchande set om armband/ halsband, halsband/ örhängen osv är lite förbi. Idag är det istället mer fokus på att hitta smycken som passar personens stil och personlighet. Men även om det finns trender i smyckesvärlden, så kommer det alltid finns klassiker och ikonisk design. Låt det ta lite tid att hitta det perfekta smycket om du inte har fått en önskelista, det är roligare att ge bort något som man lagt lite omtanke på. 

Vi hoppas du kommer hitta den perfekta gåvan och njuter av vårvärmen under tiden.

Kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas