Carl Hoff Premium solitärringar

Solitärringar

Din förlovningsring hittar du hos oss

En solitärring är en ring med en sten som har blivit en populärt val som förlovningsring, men går naturligtvis att ha som vigselring också. Det är vanligt att kombinera solitärringen med en alliansring om du vill ha två ringar.

Solitärringar från Carl Hoff

Här nedan presenterar vi ett urval solitärringar från vår egna kollektion. Alla våra ringar håller högsta kvalitet och vi är stolt över vår design. Diamanterna vi använder oss av är standard Tw Vs (Top Wesselton, Very Small Inclusions). Alla våra ringar kan fås i 18 k vitguld, rödguld och roséguld.

 • Capture

  Capture i 18 k vitguld med en briljantslipad diamant. Skenan smalnar av mot briljanten och är något välvd med raka kanter. En vacker modell där briljanten är i fokus.

 • Hold Me

  En av våra mest populära modeller är Hold Me med sin mjuka form och doserade skena som framhäver diamanten på ett vackert sätt. Ju högre carat på diamanten du väljer, desto bredare blir ringen. 

 • Flower

  Solitärring i 18 k rödguld med en briljantslipad diamant. Sex nätta klor som framhäver briljanten. Skenan är något rundad och doserad för att framhäva stenen.

 • Beauty

  Beauty i 18 k vitguld med briljantslipad diamant är en klassisk modell. Fyra klor framhäver stenen och skenan är mjukt rundad, lite kraftigare undertill och smalnar av vackert mot briljanten.

 • Halo

  Haloring i 18 k vitguld med cushionslipad diamant omgiven av en krans med briljantslipade diamanter och briljanter på skenan som är något rundad skena med raka kanter.

 • Dream

  Dream solitärring i 18 k roséguld med en briljantslipad diamant. Fyra klor framhäver stenen och en skena som är något välvd med raka kanter. Passar ihop med våra alliansringar Commitment eller Castell.

To Top