0

Klassiska eller tidlösa smycken, något som borde finnas i allas smyckesgarderob. Visst tycker vi att man ska ha lyxiga och personliga smycken som adderar till ens stil. Men ibland så behöver man de säkra korten som alltid fungerar. Men vad räknas till dessa klassiker? De kännetecknas av enkel och genomtänkt design och du kan ha dem både till vardags och fest.

Tänk ungefär basgarderoben som du har med kläder och skor, där allt ska kunna matchas med varandra. Där finns de plaggen du alltid känner dig bekväm och snygg i och de fungerar till de flesta tillfällena. De plaggen som man använder mycket och ofta lägger man lite mer pengar på dem och bra kvalitet spelar roll. Liknande tänk ska du ha när det kommer till att investera i din basgarderob för smycken.

Klassiska diamantörhängen, ett stelt silverarmband, ett hänge med en diamant eller en berlock i en tunn kedja och ringar i guld eller silver med rena linjer är perfekta tidlösa smycken som håller år efter år. Färgstenar då? Ja, säger vi! Man ska inte vara rädd för färg, det handlar bara om hur man komponerar det med resten. Välgjorda och smäckra läderarmband är ett perfekt alternativ om du inte gillar armband i metall. Idag finns flera varumärken som erbjuder fina armband i läder för både damer och herrar.

Röd- eller vitguld är båda stilsäkra färgkort, välj det du gillar och passar bäst i, eller varför inte blanda dem. Roséguld har varit modemetallen under hösten och fortsätter starkt under våren 2018. Det är en varm och iögonfallande färg på guldet och passar många. Vi tror roséguldet kommer smyga sig in mer och mer och bli allt vanligare på smycken. Men fortfarande är det gula/röda och vita guldet mest populärt och anses mer klassiskt än det rosa.

Låt det ta lite tid att bygga upp en bra samling av dina klassiska smycken, fundera på vad du tycker om och vad du använder mest. Välkommen in till oss på Kullagatan i Helsingborg så hjälper vi dig att hitta smycken som passar ju dig och kan bli dina klassiker i smyckesgarderoben.

Varma hälsningar från oss på Carl Hoff.

Kommentarer

Kommentera

Din e-postadress kommer inte att visas