Förlovning & vigsel

Ringar och smycken är starkt förknippat med bröllop och vigsel. Föreviga er kärlek med våra förlovnings- och vigselringar. Vi har allt från släta ringar, alliansringar, enstensringar och vintage-inspirerade ringar. 

Välj era ringar bland vårt sortiment av rödguld, gultguld, vitguld, roséguld, carbon och titan, med eller utan diamanter, en eller flera rader diamanter samt olika infattningar av stenarna. Hos oss finner du ett utbud från egen design och gediget hantverk sedan 1926 samt kända varumärken som Engelbert, Georg Jensen, Efva Attling och Piero Milano. 

Klassisk eller modern ringkombination?

Att välja den perfekta förlovnings- eller vigselringen kan vara svårt, särskilt med alla alternativ som finns. Från klassiska släta ringar till gnistrande briljanter och vintage-inspirerade ringar, alternativen är oändliga. Du skall känna dig bekväm, lycklig och stolt över den eller de ringar du skall bära för resten av livet. Låt både hjärtat och ögat vara med i valet, prova dig fram och se till att du älskar din ring från första stund. 

Hittar ni inte det ni letar? Då hjälper vi gärna dig att hitta just det du söker. Är det kanske en egen designad förlovnings- eller vigselring för något av unik karaktär? Oavsett kan valet av ringar och kombinationer samt designandet av egen ring uppfattas som invecklat och komplecerat, så välkommen in till oss på Kullagatan 3 i hjärtat av Helsingborg så hjälper vi dig att hitta det du söker.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen