Enstensringar

Enstensring är det mest klassiska och mest åtråvärda när det gäller förlovning-  och vigselringar. Enstensringen symboliserar evig kärlek och kan ges bort som en vacker kärleksgåva. Hos oss på Carl Hoff finner du ett brett utbud av enstensringar från såväl kända varumärken som egentillverkade solitärringar handsmidda av vår guldsmed i vår egen verkstad.

De flesta ringarna går att få med alla typer av stenar: briljant, princess, navette, droppe och oval. Vi förstår att det kan vara knepigt att välja rätt diamantstorlek och kvalitet, vi hjälper dig gärna via telefon eller mejl. Du är även hjärtligt välkommen in till oss på Kullagatan 3 i hjärtat av Helsingborg för att hitta din favorit.

Hittar du mot förmodan inte det du letar efter så hjälper vi gärna dig att designa din egen vigsel- eller förlovningsring för en unik karaktär. Vår skickliga guldsmed hjälper dig att förverkliga din dröm om en egendesignad ring där den drömmiga och gnistrande enstensring kan bli verklighet. Vi kan även hjälpa dig med justeringar för att matcha önskad enstensring till din alliansring eller till den ring du redan bär.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen