EFVA ATTLING

Sedan start har Efva Attling designat smycken med inspiration från naturen, arkitektur, musik och möten med spännande människor. Hon kombinerar ofta ädla metaller och stenar med tänkvärda och inspirerande budskap. I vårt sortiment hittar du smycken från Efva Attling som halsband, armband, ringar, örhängen och andra smycken i guld och silver. Allt från nyheter till klassiska, eleganta, vackra och kända klassiker i silver, guld och vitguld med ädelstenar och diamanter. Oavsett om du letar efter en uppskattad present till någon du tycker om eller vill hitta ett smycke till dig själv. 

Det personliga sätt som Efva designar sin smycken på genomsyrar samtliga smycken. Efva har en förmåga att blanda både diamanter och pärlor med olika ädla metaller på ett stilrent och lekfullt sätt. Att designa smycken på det här sättet har gjort hennes smyckeskollektioner världskända. De har bland annat synts på internationella kändisar som Sarah Jessica Parker och Meryl Streep.

Vi är stolta återförsäljare av Efva Attlings smycken. Dessutom hjälper vi på Juvelerare Carl Hoff gärna dig att hitta rätt. Välkommen in för en personlig visning och utforska Efva Attlings produkter i vår butik. 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen