Juldekorationer

Varje år introducerar Georg Jensen en ny samling juldekorationer att samla på och bevara från år till år och som ni kan låta bli en del av familjens jultradition. Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med en vacker symbol från Georg Jensens årliga julkollektion.

Hjärtan, stjärnor, snöflingor, mistlar och vackra vintermotiv får julen att stråla med kärlek, traditioner och minnen. Dekorationerna ger ett glimmande sken till julpyntning och sätter guldkant på julfirandet! Juldekoration, datumljus, ljusstakar, julmobiler och bordsdekorationer i minimalistisk och skandinavisk design. Georg Jensens julprydnader är annorlunda och mer än bara prydet i julgranen. Varje modell och kollektion är designade för att återspegla den speciella julen och föremålen är pläterade med guld eller palladium och kommer säkerligen att locka blicken till alla som dansar runt julgranen.

Utöver Georg Jensens senaste julkollektion har vi ett utbud av tidigare årsmodeller. Den ikoniska toppstjärnan som återkommer år efter år, vackra vintermotiv av Monica Fönster, allt som hör julen till enligt Louise Campbell, änglar med spetsinspirerade detaljer av Sanne Lund Traberg, eleganta och detaljerade kransar med magnoliablad av Helena Rohner och Alfredo Häverlis ikoniska änglar Michael & Raphael. Välkommen in till oss hos Juvelerare Carl Hoff eller scrolla vidare för att se om det är någon årsmodell du saknar i samlingen.

                

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen